Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen caddy 2.0 tdi cr 170pk

Stage 1 Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 205pk +20.6%
Koppel 350nm 430nm +22.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk?

De ecu software van uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Volkswagen Caddy chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer vermogen uit uw Volkswagen
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk wordt!
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van goede chiptuning software

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier moet je zelfs de Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 170pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Volkswagen .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.