Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 122pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen caddy 2.0 tdi cr 122pk

Stage 1 Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 122pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 122pk 180pk +47.5%
Koppel 250nm 410nm +64%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 122pk?

De ecu van uw Volkswagen Caddy is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Volkswagen Caddy vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto tuning.

Door het chiptunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 122pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 122pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Mooier geluid
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 122pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 122pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 122pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 122pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 122pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen auto

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 122pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 122pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 122pk is een populaire manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 122pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 122pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 122pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 122pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 122pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 122pk. Hierbij pas je de Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 122pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 122pk auto.

Zo doen wij naast Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 122pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.