Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen caddy 2.0 tdi cr 110pk

Stage 1 Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 180pk +63.6%
Koppel 280nm 400nm +42.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk?

De ecu software van uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Caddy gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door tuning Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel uit uw auto
 • Geluid klinkt mooier

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Goede Volkswagen Caddytuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk kan worden!

Methodes voor Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk chiptuning. Je Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 110pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Volkswagen .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.