Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen caddy 1.6 tdi cr 75pk

Stage 1 Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 145pk +93.3%
Koppel 225nm 320nm +42.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Caddy is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Caddy gaat u merken dat uw Volkswagen Caddy veel soepelder rijdt door chiptuning Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk chiptuning:​​

 • Beter geluid
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk​
 • Sportiever karakter uit uw Volkswagen

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tuning Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Gebruik van goede Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto chip tuning voor u Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk OBD chiptuning

OBD tuning Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk is een populaire methode om je Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk te tunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 75pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.