Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 145pk +42.2%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1598 CC
Type ecu Bosch EDC17C64 & Siemens/Continental PCR 2.1 & Temic DQ200
Compressieverhouding 16,5 : 1
Boring X slag 79,5 X 80,5 mm
Motornummer CAYD

Volkswagen tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 102pk?

De ecu software van uw Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 102pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 102pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Volkswagen Caddy tunen. Je Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 102pk zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De voordelen Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 102pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer performance

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 102pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 102pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 102pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • De beste Volkswagen Caddytuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 102pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 102pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 102pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 102pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode moet je zelfs de Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 102pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 102pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 102pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 102pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 102pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 102pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 102pk. Hierbij pas je de Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 102pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 102pk haalt.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 102pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 102pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Caddy 1.6 TDI CR 102pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Volkswagen externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.