Volkswagen Bora 2.0i 8v 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen bora 2.0i 8v 115pk

Stage 1 Volkswagen Bora 2.0i 8v 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 125pk +8.7%
Koppel 170nm 185nm +8.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Bora 2.0i 8v 115pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chiptunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Bora 2.0i 8v 115pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Volkswagen Bora chip tunen. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier ​
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Bora 2.0i 8v 115pk?​

Bij stage één chippen Volkswagen Bora 2.0i 8v 115pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Bora 2.0i 8v 115pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Volkswagen Bora 2.0i 8v 115pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Volkswagen Bora 2.0i 8v 115pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Bora 2.0i 8v 115pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Bora 2.0i 8v 115pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Bora 2.0i 8v 115pk
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • Goede Volkswagen Borachiptuning files in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Bora 2.0i 8v 115pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Bora 2.0i 8v 115pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Bora 2.0i 8v 115pk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Bora 2.0i 8v 115pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Bora 2.0i 8v 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Volkswagen Bora 2.0i 8v 115pk!

Stage 2 Volkswagen Bora 2.0i 8v 115pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Bora 2.0i 8v 115pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Bora 2.0i 8v 115pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen Bora 2.0i 8v 115pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Volkswagen Bora 2.0i 8v 115pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Hyundai ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Volkswagen auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.