Volkswagen Bora 1.9 TDI 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Bora 1.9 TDI 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 170pk +30.8%
Koppel 310nm 390nm +25.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Bora 1.9 TDI 130pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Bora 1.9 TDI 130pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Volkswagen Bora vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Bora zult u merken dat uw Volkswagen Bora veel soepelder rijdt door Volkswagen Bora tunen. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Bora 1.9 TDI 130pk:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer PK’s uit uw Volkswagen
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt harder

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Bora 1.9 TDI 130pk?​

Voor stage 1 tunen Volkswagen Bora 1.9 TDI 130pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Volkswagen Bora 1.9 TDI 130pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Volkswagen Bora 1.9 TDI 130pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Bora 1.9 TDI 130pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Bora 1.9 TDI 130pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Bora 1.9 TDI 130pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • De beste Volkswagen Borachiptuning files in gebruik

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Volkswagen Bora 1.9 TDI 130pk auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Bora 1.9 TDI 130pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Bora 1.9 TDI 130pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Bora 1.9 TDI 130pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Bora 1.9 TDI 130pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Bora 1.9 TDI 130pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Volkswagen Bora 1.9 TDI 130pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Bora 1.9 TDI 130pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Bora 1.9 TDI 130pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Bora 1.9 TDI 130pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Volkswagen Bora 1.9 TDI 130pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Volkswagen Bora 1.9 TDI 130pk ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Bora 1.9 TDI 130pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Bora 1.9 TDI 130pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Bora 1.9 TDI 130pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Chevrolet motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.