Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen arteon 2.0 tsi 190pk

Stage 1 Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 245pk +28.9%
Koppel 320nm 430nm +34.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk auto kan doen:

De ecu van uw Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk gaat u merken dat uw Volkswagen Arteon veel soepelder gaat door Volkswagen Arteon tunen. Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk
 • Sneller optrekken
 • Harder geluid

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning files
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk wordt!
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Met deze methode moet je zelfs de Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk!

Chiptuning Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Arteon 2.0 TSI 190pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Volkswagen .

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.