Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 305pk +27.1%
Koppel 500nm 630nm +26%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Arteon is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk gaat u merken dat uw Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk veel soepelder rijdt door Volkswagen Arteon chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Volkswagen Arteon meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Meer PK’s

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van goede Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk chiptuning bestanden
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk is een geliefde methode om je auto te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Volkswagen Arteon 2.0 TDI 240pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning Audi
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.