Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen arteon 2.0 tdi 150pk

Stage 1 Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 195pk +30%
Koppel 320nm 430nm +34.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft tuning Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto tuning.

Door het chiptunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Volkswagen Arteon chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Arteon veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer vermogen
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150pk
 • Beter geluid

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto tuning voor u Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150pk haalt.

Deze vorm van Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150pk.

Zo doen wij naast Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.