Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen arteon 1.5 tsi 150pk

Stage 1 Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 250nm 335nm +34%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk?

De ecu software van uw Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chiptunen van uw auto is de beste optie om uw Volkswagen Arteon een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chip tuning Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Arteon veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk:​​

 • Meer performance uit uw Volkswagen
 • Minder brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​ met uw Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk​
 • Harder geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk.

Veilige chip tuning

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk

Ontdek wat auto tuning voor u Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk is een geliefde methode om je Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk te chiptunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Volkswagen Arteon 1.5 TSI 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Volkswagen auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.