Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Vauxhall zafira 2.0 cdti bi-turbo 195pk

Stage 1 Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 195pk 225pk +15.4%
Koppel 400nm 480nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk auto kan doen:

De ecu software van uw Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chip tuning Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt harder
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning files

Ontdek wat auto chip tunen voor u Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk auto kan doen:

Methodes voor Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk motor tuning:

Voor het Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk.

Hierdoor is dit een goedkope Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 CDTi Bi-Turbo 195pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Vauxhall baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Vauxhall auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.