Toyota Supra 3.0T 340pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota supra 3.0t 340pk

Stage 1 Toyota Supra 3.0T 340pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 340pk 400pk +17.6%
Koppel 500nm 580nm +16%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Toyota Supra 3.0T 340pk kan doen:

De ecu software van uw Toyota Supra is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Toyota Supra tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer vermogen
 • Meer rijplezier uit uw Toyota Supra 3.0T 340pk​
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Toyota Supra 3.0T 340pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Toyota Supra 3.0T 340pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Toyota Supra 3.0T 340pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Toyota Supra 3.0T 340pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Toyota Supra 3.0T 340pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Toyota Supra 3.0T 340pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Toyota Supra 3.0T 340pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Toyota Supra 3.0T 340pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Toyota Supra 3.0T 340pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Toyota Supra 3.0T 340pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Toyota Supra 3.0T 340pk kan doen:
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Toyota Supra 3.0T 340pk
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Toyota Supra 3.0T 340pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Toyota Supra 3.0T 340pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Toyota Supra 3.0T 340pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Toyota Supra 3.0T 340pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Toyota Supra 3.0T 340pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Toyota Supra 3.0T 340pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Toyota Supra 3.0T 340pk!

Toyota Supra 3.0T 340pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Toyota Supra 3.0T 340pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Toyota Supra 3.0T 340pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Toyota Supra 3.0T 340pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Toyota Supra 3.0T 340pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Holden motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Toyota .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.