Toyota Hiace 3.0 D-4D 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota hiace 2.7 vvt-i 160pk

Stage 1 Toyota Hiace 3.0 D-4D 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 160pk +28%
Koppel 315nm 350nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Toyota Hiace 3.0 D-4D 125pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Toyota Hiace vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

In enkele uren kan je Toyota Hiace met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Toyota Hiace tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Toyota Hiace 3.0 D-4D 125pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever karakter
 • Minder brandstof gebruik van uw Toyota Hiace 3.0 D-4D 125pk
 • Geluid klinkt mooier uit uw Toyota
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Toyota Hiace 3.0 D-4D 125pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Toyota Hiace 3.0 D-4D 125pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Toyota Hiace 3.0 D-4D 125pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Toyota Hiace 3.0 D-4D 125pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Toyota Hiace 3.0 D-4D 125pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Toyota Hiace 3.0 D-4D 125pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Toyota Hiace 3.0 D-4D 125pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Toyota Hiace 3.0 D-4D 125pk kan worden!
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • De beste Toyota Hiacetuning bestanden in gebruik

Ontdek wat chip tuning voor uw Toyota Hiace 3.0 D-4D 125pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Toyota Hiace 3.0 D-4D 125pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Toyota Hiace 3.0 D-4D 125pk is een populaire methode om je auto te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Toyota Hiace 3.0 D-4D 125pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Toyota Hiace 3.0 D-4D 125pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Toyota Hiace 3.0 D-4D 125pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Toyota Hiace 3.0 D-4D 125pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Toyota Hiace 3.0 D-4D 125pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Toyota Hiace 3.0 D-4D 125pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Toyota Hiace 3.0 D-4D 125pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over Toyota Hiace 3.0 D-4D 125pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Toyota Hiace 3.0 D-4D 125pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Toyota Hiace 3.0 D-4D 125pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Toyota , zonder dat hierbij aanpassingen Toyota baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.