Toyota Hiace 2.7 VVT-I 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota hiace 2.7 vvt-i 160pk

Stage 1 Toyota Hiace 2.7 VVT-I 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 180pk +12.5%
Koppel 240nm 260nm +8.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning Toyota Hiace 2.7 VVT-I 160pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chiptunen van uw Toyota kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Toyota Hiace chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Toyota Hiace 2.7 VVT-I 160pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Toyota Hiace 2.7 VVT-I 160pk
 • Meer performance
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Toyota Hiace 2.7 VVT-I 160pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Toyota Hiace 2.7 VVT-I 160pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Toyota Hiace 2.7 VVT-I 160pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Toyota Hiace 2.7 VVT-I 160pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Toyota Hiace 2.7 VVT-I 160pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Toyota Hiace 2.7 VVT-I 160pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Toyota Hiace 2.7 VVT-I 160pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • De beste Toyota Hiacechiptuning software in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Toyota Hiace 2.7 VVT-I 160pk motor tuning:

Voor het Toyota Hiace 2.7 VVT-I 160pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Toyota Hiace 2.7 VVT-I 160pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Toyota Hiace 2.7 VVT-I 160pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Toyota Hiace 2.7 VVT-I 160pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Toyota Hiace 2.7 VVT-I 160pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Toyota Hiace 2.7 VVT-I 160pk met meer kracht, zonder dat je Toyota Hiace 2.7 VVT-I 160pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Toyota Hiace 2.7 VVT-I 160pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Toyota Hiace 2.7 VVT-I 160pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Toyota Hiace 2.7 VVT-I 160pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Toyota Hiace 2.7 VVT-I 160pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Toyota baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Toyota auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.