Toyota Fortuner 2.8d 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Toyota Fortuner 2.8d 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 207pk +16.9%
Koppel 420nm 520nm +23.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Toyota Fortuner 2.8d 177pk?

De ecu software van uw Toyota Fortuner 2.8d 177pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Toyota Fortuner 2.8d 177pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Toyota auto tuning.

Door het chippen van uw Toyota auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Toyota Fortuner 2.8d 177pk. Je Toyota Fortuner 2.8d 177pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De voordelen Toyota Fortuner 2.8d 177pk chiptuning:​​

 • Mooier geluid
 • Meer vermogen uit uw Toyota
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Toyota Fortuner 2.8d 177pk
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Toyota Fortuner 2.8d 177pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Toyota Fortuner 2.8d 177pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Toyota Fortuner 2.8d 177pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Toyota Fortuner 2.8d 177pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Toyota Fortuner 2.8d 177pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Toyota Fortuner 2.8d 177pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning software
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Toyota Fortuner 2.8d 177pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Toyota Fortuner 2.8d 177pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Toyota Fortuner 2.8d 177pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Toyota Fortuner 2.8d 177pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Toyota Fortuner 2.8d 177pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier moet je zelfs de Toyota Fortuner 2.8d 177pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Toyota Fortuner 2.8d 177pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Toyota Fortuner 2.8d 177pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Toyota Fortuner 2.8d 177pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Toyota Fortuner 2.8d 177pk chiptuning. Hierbij pas je de Toyota Fortuner 2.8d 177pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Toyota Fortuner 2.8d 177pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Toyota Fortuner 2.8d 177pk ECU programmatuur kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Toyota Fortuner 2.8d 177pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Toyota Fortuner 2.8d 177pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Toyota .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.