Toyota Auris 2.0 D4-D 124pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota auris 2.0 d4-d 124pk

Stage 1 Toyota Auris 2.0 D4-D 124pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 124pk 150pk +21%
Koppel 310nm 360nm +16.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw Toyota Auris 2.0 D4-D 124pk kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Toyota Auris 2.0 D4-D 124pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Toyota Auris 2.0 D4-D 124pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Toyota Auris kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chiptuning Toyota Auris 2.0 D4-D 124pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Toyota Auris veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken uit uw Toyota
 • Meer plezier uit uw Toyota Auris 2.0 D4-D 124pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Toyota Auris 2.0 D4-D 124pk
 • Geluid klinkt harder uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningToyota Auris 2.0 D4-D 124pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Toyota Auris 2.0 D4-D 124pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Toyota Auris 2.0 D4-D 124pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Toyota Auris 2.0 D4-D 124pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Ontdek wat auto tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Toyota Auris 2.0 D4-D 124pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Toyota Auris 2.0 D4-D 124pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Toyota Auris 2.0 D4-D 124pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Toyota Auris 2.0 D4-D 124pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Toyota Auris 2.0 D4-D 124pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Toyota Auris 2.0 D4-D 124pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Toyota Auris 2.0 D4-D 124pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Toyota Auris 2.0 D4-D 124pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Toyota Auris 2.0 D4-D 124pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Toyota Auris 2.0 D4-D 124pk haalt.

Stage 2 Toyota Auris 2.0 D4-D 124pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Toyota Auris 2.0 D4-D 124pk.

Gespecialiseerde notie over Toyota Auris 2.0 D4-D 124pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Toyota Auris 2.0 D4-D 124pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Toyota Auris 2.0 D4-D 124pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning Genesis
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Toyota auto en bent u uw auto dus even kwijt.