Toyota Auris 1.6 D4-D 112pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota auris 1.6 d4-d 112pk

Stage 1 Toyota Auris 1.6 D4-D 112pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 112pk 150pk +33.9%
Koppel 270nm 320nm +18.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning Toyota Auris 1.6 D4-D 112pk?

Het standaard programma in de ecu van uw Toyota Auris 1.6 D4-D 112pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Toyota kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Toyota Auris tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sportiever geluid
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Toyota Auris 1.6 D4-D 112pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Toyota Auris 1.6 D4-D 112pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Toyota Auris 1.6 D4-D 112pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zonder uw Toyota Auris 1.6 D4-D 112pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Toyota Auris 1.6 D4-D 112pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Toyota Auris 1.6 D4-D 112pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Toyota auto
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van goede chiptuning files

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Toyota Auris 1.6 D4-D 112pk wordt!

Verschillende vormen Toyota Auris 1.6 D4-D 112pk motor tuning:

Voor het Toyota Auris 1.6 D4-D 112pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Toyota Auris 1.6 D4-D 112pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Toyota Auris 1.6 D4-D 112pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Toyota Auris 1.6 D4-D 112pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode hoef je zelfs de Toyota Auris 1.6 D4-D 112pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Toyota Auris 1.6 D4-D 112pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Toyota Auris 1.6 D4-D 112pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Toyota Auris 1.6 D4-D 112pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Toyota Auris 1.6 D4-D 112pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Toyota Auris 1.6 D4-D 112pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Toyota Auris 1.6 D4-D 112pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Toyota Auris 1.6 D4-D 112pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Toyota baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Toyota auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.