Tesla Model S 90D – 525pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Tesla model s 90d – 525pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Tesla Model S 90D – 525pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het tunen van uw Tesla kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Tesla Model S 90D – 525pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Tesla Model S chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Bij stage one tuning Tesla Model S 90D – 525pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Tesla Model S 90D – 525pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Tesla Model S 90D – 525pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Tesla Model S 90D – 525pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Tesla Model S 90D – 525pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Tesla Model S 90D – 525pk is uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Tesla Model S 90D – 525pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Tesla Model S 90D – 525pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Tesla Model S 90D – 525pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Tesla Model S 90D – 525pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Gebruik van beste tuning software

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Tesla Model S 90D – 525pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Tesla Model S 90D – 525pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Tesla Model S 90D – 525pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Tesla Model S 90D – 525pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Tesla Model S 90D – 525pk aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Tesla Model S 90D – 525pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Tesla Model S 90D – 525pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Tesla Model S 90D – 525pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Tesla Model S 90D – 525pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Tesla Model S 90D – 525pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Tesla Model S 90D – 525pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Tesla auto, zonder dat hierbij aanpassingen Tesla baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Tesla auto en bent u uw Tesla auto dus even kwijt.