Tesla Model S 85 – 367pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Tesla model s 85 – 367pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Tesla Model S 85 – 367pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de Tesla Model S 85 – 367pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Tesla Model S 85 – 367pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Tesla Model S 85 – 367pk gaat u merken dat uw Tesla Model S 85 – 367pk veel soepelder gaat door Tesla Model S chip tunen. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Tesla Model S 85 – 367pk
 • Meer vermogen
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt beter

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Tesla Model S 85 – 367pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Tesla Model S 85 – 367pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Tesla Model S 85 – 367pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Tesla Model S 85 – 367pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Tesla Model S 85 – 367pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Tesla Model S 85 – 367pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Tesla Model S 85 – 367pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Tesla Model S 85 – 367pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Tesla auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Exclusief gebruik van de beste Tesla Model S 85 – 367pk chiptuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Tesla Model S 85 – 367pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Tesla Model S 85 – 367pk OBD chiptuning

OBD tuning Tesla Model S 85 – 367pk is een geliefde manier om je Tesla Model S 85 – 367pk te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Tesla Model S 85 – 367pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Tesla Model S 85 – 367pk aanpassen. Zonder de Tesla Model S 85 – 367pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Tesla Model S 85 – 367pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Tesla Model S 85 – 367pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Tesla Model S 85 – 367pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Tesla Model S 85 – 367pk haalt.

Stage 2 Tesla Model S 85 – 367pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Tesla Model S 85 – 367pk.

Gespecialiseerde know-how over Tesla Model S 85 – 367pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Tesla Model S 85 – 367pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Tesla Model S 85 – 367pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Cupra externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Tesla .

Daarom is je Tesla auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Tesla auto en bent u uw auto dus even kwijt.