Tesla Model S 75D – 334p Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Tesla model s 75d – 334p

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Tesla Model S 75D – 334p kan doen:

De standaard software in de Tesla Model S 75D – 334p ecu van uw Tesla Model S 75D – 334p is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Tesla Model S 75D – 334p vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Tesla auto chip tuning.

Door het chippen van uw Tesla kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Tesla Model S gaat u merken dat uw Tesla Model S 75D – 334p veel lekkerder rijdt door tuning Tesla Model S 75D – 334p. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Tesla Model S 75D – 334p:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer vermogen
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Tesla

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Tesla Model S 75D – 334p op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Tesla Model S 75D – 334p om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Tesla Model S 75D – 334p aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Tesla Model S 75D – 334p hiermee vergelijken.

De chiptuning Tesla Model S 75D – 334p engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Tesla Model S 75D – 334p, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Tesla Model S 75D – 334p. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Tesla Model S 75D – 334p waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Tesla Model S 75D – 334p chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Goede Tesla Model Stuning software in gebruik
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Tesla Model S 75D – 334p auto kan doen:

Methodes voor Tesla Model S 75D – 334p motor tuning:

Voor het Tesla Model S 75D – 334p motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Tesla Model S 75D – 334p OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Tesla Model S 75D – 334p is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Tesla Model S 75D – 334p.

Daardoor is dit een goedkope Tesla Model S 75D – 334p chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Tesla Model S 75D – 334p aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Tesla Model S 75D – 334p ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Tesla Model S 75D – 334p er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Tesla Model S 75D – 334p chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Tesla Model S 75D – 334p behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Tesla Model S 75D – 334p chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Specialistische Tesla Model S 75D – 334p ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.