Tesla Model S 70 – 320pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Tesla model s 70 – 320pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Tesla Model S 70 – 320pk kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning Tesla Model S 70 – 320pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier ​
 • Meer vermogen uit uw Tesla
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Tesla Model S 70 – 320pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Tesla Model S 70 – 320pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Tesla Model S 70 – 320pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Tesla Model S 70 – 320pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Tesla Model S 70 – 320pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Tesla Model S 70 – 320pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Tesla Model S 70 – 320pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Tesla Model S 70 – 320pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Tesla Model S 70 – 320pk kan worden!

Methodes voor Tesla Model S 70 – 320pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Tesla Model S 70 – 320pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Tesla Model S 70 – 320pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Tesla Model S 70 – 320pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Tesla Model S 70 – 320pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Tesla Model S 70 – 320pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Tesla Model S 70 – 320pk!

Stage 2 Tesla Model S 70 – 320pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Tesla Model S 70 – 320pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Tesla Model S 70 – 320pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Tesla Model S 70 – 320pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Tesla Model S 70 – 320pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Tesla auto dus even kwijt.