Tesla Model S 60 – 388pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Tesla model s 60 – 388pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning Tesla Model S 60 – 388pk?

De ecu software van uw Tesla Model S is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Tesla Model S heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Tesla Model S 60 – 388pk zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Tesla Model S chip tunen. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Tesla Model S 60 – 388pk
 • Aangenaam rijden​​
 • Geluid klinkt harder
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Tesla Model S 60 – 388pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Tesla Model S 60 – 388pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Tesla Model S 60 – 388pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Tesla Model S 60 – 388pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Tesla Model S 60 – 388pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Tesla Model S 60 – 388pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Tesla Model S 60 – 388pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Tesla auto
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Ontdek wat chiptuning voor u Tesla Model S 60 – 388pk kan doen:

Ontdek wat chip tuning voor u Tesla Model S 60 – 388pk auto kan doen:

Verschillende vormen Tesla Model S 60 – 388pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Tesla Model S 60 – 388pk OBD chiptuning

OBD tuning Tesla Model S 60 – 388pk is een populaire manier om je Tesla Model S 60 – 388pk te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Tesla Model S 60 – 388pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Tesla Model S 60 – 388pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier hoef je zelfs de Tesla Model S 60 – 388pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Tesla Model S 60 – 388pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Tesla Model S 60 – 388pk. Hierbij pas je de Tesla Model S 60 – 388pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Tesla Model S 60 – 388pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning Ferrari
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Tesla auto, zonder dat hierbij veranderingen Tesla baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.