Tesla Model S 60 – 320pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Tesla model s 60 – 320pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Tesla Model S is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Tesla Model S 60 – 320pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Tesla Model S 60 – 320pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Tesla Model S 60 – 320pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Tesla Model S 60 – 320pk gaat u merken dat uw Tesla Model S veel soepelder gaat door Tesla Model S tunen. Je Tesla Model S zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sneller optrekken
 • Geluid klinkt harder
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Bij stage one chippen Tesla Model S 60 – 320pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Tesla Model S 60 – 320pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Tesla Model S 60 – 320pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Tesla Model S 60 – 320pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Tesla Model S 60 – 320pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Tesla Model S 60 – 320pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Tesla Model S 60 – 320pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Tesla Model S 60 – 320pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Tesla Model S 60 – 320pk.

Veilige chiptuning

 • De beste Tesla Model Schiptuning files in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Tesla auto
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Tesla Model S 60 – 320pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Tesla Model S 60 – 320pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Tesla Model S 60 – 320pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Tesla Model S 60 – 320pk aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Tesla Model S 60 – 320pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Tesla Model S 60 – 320pk met meer performance, zonder dat je Tesla Model S 60 – 320pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Tesla Model S 60 – 320pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van Tesla Model S 60 – 320pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Tesla Model S 60 – 320pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Specialistische Tesla Model S 60 – 320pk ECU programmatuur notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Tesla Model S 60 – 320pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Tesla .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Tesla auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Tesla doen.