Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Suzuki vitara 1.6 ddis 120pk

Stage 1 Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 150pk +25%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk?

Het motormanagementsysteem van uw Suzuki Vitara is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Suzuki Vitara zult u merken dat uw Suzuki Vitara veel lekkerder rijdt door chiptuning Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Harder geluid uit uw Suzuki
 • Meer vermogen
 • Minder brandstof gebruik van uw Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van beste tuning bestanden

Ontdek wat auto chip tunen voor u Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk kan doen:

Methodes voor Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk OBD chiptuning

OBD tuning Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk.

Zo doen wij naast Suzuki Vitara 1.6 DDIS 120pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland Alpine
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Suzuki .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Suzuki dus even kwijt.