Suzuki SX4 1.0 Boosterjet 111pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Suzuki sx4 1.0 boosterjet 111pk

Stage 1 Suzuki SX4 1.0 Boosterjet 111pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 111pk 130pk +17.1%
Koppel 170nm 215nm +26.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft tuning Suzuki SX4 1.0 Boosterjet 111pk?

De ecu van uw Suzuki SX4 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw Suzuki SX4 1.0 Boosterjet 111pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Suzuki SX4 kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Suzuki SX4 1.0 Boosterjet 111pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Suzuki SX4 chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Suzuki SX4 1.0 Boosterjet 111pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Suzuki SX4 1.0 Boosterjet 111pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Suzuki SX4 1.0 Boosterjet 111pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Suzuki SX4 1.0 Boosterjet 111pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Suzuki SX4 1.0 Boosterjet 111pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Suzuki SX4 1.0 Boosterjet 111pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Goede Suzuki SX4chiptuning files in gebruik
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Suzuki SX4 1.0 Boosterjet 111pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Suzuki auto

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Suzuki SX4 1.0 Boosterjet 111pk kan worden!

Verschillende vormen Suzuki SX4 1.0 Boosterjet 111pk motor tuning:

Voor het Suzuki SX4 1.0 Boosterjet 111pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Suzuki SX4 1.0 Boosterjet 111pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Suzuki SX4 1.0 Boosterjet 111pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Suzuki SX4 1.0 Boosterjet 111pk.

Hierdoor is dit een goedkope Suzuki SX4 1.0 Boosterjet 111pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Suzuki SX4 1.0 Boosterjet 111pk. Via deze methode moet je zelfs de Suzuki SX4 1.0 Boosterjet 111pk ECU niet te ontmantelen.

Je Suzuki SX4 1.0 Boosterjet 111pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Suzuki SX4 1.0 Boosterjet 111pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Suzuki SX4 1.0 Boosterjet 111pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Suzuki SX4 1.0 Boosterjet 111pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Suzuki SX4 1.0 Boosterjet 111pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Suzuki SX4 1.0 Boosterjet 111pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Chrysler externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Suzuki auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Suzuki auto doen.