Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS 129pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Suzuki grand vitara 1.9 ddis 129pk

Stage 1 Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS 129pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 129pk 165pk +27.9%
Koppel 300nm 370nm +23.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS 129pk kan doen:

De standaard software in de Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS 129pk ecu van uw Suzuki Grand Vitara is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Suzuki Grand Vitara vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Suzuki auto motor tuning.

In enkele uren kan je Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS 129pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Suzuki Grand Vitara tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Suzuki Grand Vitara veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Mooier geluid
 • Meer plezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sportiever karakter uit uw Suzuki

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS 129pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS 129pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS 129pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS 129pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS 129pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zonder uw Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS 129pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS 129pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS 129pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS 129pk.

Onze chiptuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Ontdek wat chiptuning voor u Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS 129pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Gebruik van goede chiptuning software

Ontdek wat auto chip tunen voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS 129pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS 129pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS 129pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS 129pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS 129pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS 129pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS 129pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS 129pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS 129pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS 129pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Suzuki auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.