Subaru XV 2.0 D Boxer 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Subaru xv 2.0 d boxer 150pk

Stage 1 Subaru XV 2.0 D Boxer 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 350nm 400nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft tuning Subaru XV 2.0 D Boxer 150pk?

De ecu software van uw Subaru XV is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Subaru XV chip tunen. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Subaru XV 2.0 D Boxer 150pk:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Subaru XV 2.0 D Boxer 150pk​
 • Meer vermogen uit uw Subaru
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Subaru
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Subaru XV 2.0 D Boxer 150pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Subaru XV 2.0 D Boxer 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Subaru XV 2.0 D Boxer 150pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Subaru XV 2.0 D Boxer 150pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Subaru XV 2.0 D Boxer 150pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Subaru XV 2.0 D Boxer 150pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Subaru XV 2.0 D Boxer 150pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Goede Subaru XVchiptuning bestanden in gebruik
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Subaru XV 2.0 D Boxer 150pk kan worden!
 • Goede accu voeding gedurende het chippen

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Subaru XV 2.0 D Boxer 150pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Subaru XV 2.0 D Boxer 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Subaru XV 2.0 D Boxer 150pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Subaru XV 2.0 D Boxer 150pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Subaru XV 2.0 D Boxer 150pk met meer performance, zonder dat je Subaru XV 2.0 D Boxer 150pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Subaru XV 2.0 D Boxer 150pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Subaru XV 2.0 D Boxer 150pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Subaru XV 2.0 D Boxer 150pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Subaru XV 2.0 D Boxer 150pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning Hummer
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Subaru , zonder dat hierbij aanpassingen Subaru baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Subaru auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Subaru auto doen.