Subaru Liberty 2.0GT-S 295pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Subaru liberty 2.0gt-s 295pk

Stage 1 Subaru Liberty 2.0GT-S 295pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 295pk 325pk +10.2%
Koppel 400nm 460nm +15%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning Subaru Liberty 2.0GT-S 295pk?

Het standaard programma in de motor computer van uw Subaru Liberty 2.0GT-S 295pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Subaru Liberty 2.0GT-S 295pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Subaru Liberty gaat u merken dat uw Subaru Liberty veel soepelder rijdt door Subaru Liberty chip tunen. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer performance

Hoe gaat dat precies, remappenSubaru Liberty 2.0GT-S 295pk?​

Voor stage 1 chippen Subaru Liberty 2.0GT-S 295pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Subaru Liberty 2.0GT-S 295pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Subaru Liberty 2.0GT-S 295pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Subaru Liberty 2.0GT-S 295pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Subaru Liberty 2.0GT-S 295pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Subaru Liberty 2.0GT-S 295pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor u Subaru Liberty 2.0GT-S 295pk kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Subaru Liberty 2.0GT-S 295pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Subaru Liberty 2.0GT-S 295pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Subaru Liberty 2.0GT-S 295pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Subaru Liberty 2.0GT-S 295pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Subaru Liberty 2.0GT-S 295pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Subaru Liberty 2.0GT-S 295pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Subaru Liberty 2.0GT-S 295pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Subaru Liberty 2.0GT-S 295pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Subaru Liberty 2.0GT-S 295pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over Subaru Liberty 2.0GT-S 295pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Mercedes-Benz ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Subaru .

Daarom is je Subaru al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.