Subaru Legacy 2.0 D Boxer 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Subaru legacy 2.0 d boxer 150pk

Stage 1 Subaru Legacy 2.0 D Boxer 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 350nm 400nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Subaru Legacy 2.0 D Boxer 150pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het tunen van uw Subaru auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Subaru Legacy chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Subaru Legacy veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer vermogen uit uw Subaru
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Voor stage één chippen Subaru Legacy 2.0 D Boxer 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Subaru Legacy 2.0 D Boxer 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Subaru Legacy 2.0 D Boxer 150pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Subaru Legacy 2.0 D Boxer 150pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Subaru Legacy 2.0 D Boxer 150pk kan worden!
 • Een back-up van de oude staat
 • De beste Subaru Legacytuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Subaru auto

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Subaru Legacy 2.0 D Boxer 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Subaru Legacy 2.0 D Boxer 150pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Subaru Legacy 2.0 D Boxer 150pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Subaru Legacy 2.0 D Boxer 150pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Subaru Legacy 2.0 D Boxer 150pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Subaru Legacy 2.0 D Boxer 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Subaru Legacy 2.0 D Boxer 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Subaru Legacy 2.0 D Boxer 150pk!

Stage 2 Subaru Legacy 2.0 D Boxer 150pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Subaru Legacy 2.0 D Boxer 150pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Subaru Legacy 2.0 D Boxer 150pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Subaru Legacy 2.0 D Boxer 150pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Subaru Legacy 2.0 D Boxer 150pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Subaru Legacy 2.0 D Boxer 150pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Subaru Legacy 2.0 D Boxer 150pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Subaru Legacy 2.0 D Boxer 150pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Subaru doen.