Subaru Impreza 2.0T 268pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Subaru impreza 2.0t 268pk

Stage 1 Subaru Impreza 2.0T 268pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 268pk 300pk +11.9%
Koppel 350nm 400nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Subaru Impreza 2.0T 268pk chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Subaru Impreza is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw Subaru Impreza een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Subaru Impreza heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chiptuning Subaru Impreza 2.0T 268pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Subaru Impreza 2.0T 268pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Subaru Impreza 2.0T 268pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken uit uw Subaru
 • Geluid klinkt harder
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw Subaru Impreza 2.0T 268pk​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Subaru Impreza 2.0T 268pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Subaru Impreza 2.0T 268pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Subaru Impreza 2.0T 268pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Subaru Impreza 2.0T 268pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Subaru Impreza 2.0T 268pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • Goede Subaru Imprezachiptuning files in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Subaru Impreza 2.0T 268pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Subaru Impreza 2.0T 268pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Subaru Impreza 2.0T 268pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Subaru Impreza 2.0T 268pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Subaru Impreza 2.0T 268pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Subaru Impreza 2.0T 268pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Chiptuning Subaru Impreza 2.0T 268pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Subaru Impreza 2.0T 268pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Subaru Impreza 2.0T 268pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Subaru Impreza 2.0T 268pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Subaru Impreza 2.0T 268pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Subaru Impreza 2.0T 268pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning Holden
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Subaru auto, zonder dat hierbij aanpassingen Subaru baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Subaru al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Subaru en bent u uw Subaru dus even kwijt.