Subaru BRZ 2.0i – 205pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Subaru brz 2.0i – 205pk

Stage 1 Subaru BRZ 2.0i – 205pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 205pk 215pk +4.9%
Koppel 211nm 220nm +4.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Subaru BRZ 2.0i – 205pk chiptunen?

De ecu software van uw Subaru BRZ is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw Subaru BRZ 2.0i – 205pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Subaru kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Subaru BRZ tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Subaru BRZ veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Subaru BRZ 2.0i – 205pk chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer plezier uit uw Subaru BRZ 2.0i – 205pk​
 • Meer vermogen
 • Harder geluid

Hoe gaat dat precies, remappenSubaru BRZ 2.0i – 205pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Subaru BRZ 2.0i – 205pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Subaru BRZ 2.0i – 205pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Subaru BRZ 2.0i – 205pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Subaru BRZ 2.0i – 205pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Subaru BRZ 2.0i – 205pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Subaru BRZ 2.0i – 205pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Subaru BRZ 2.0i – 205pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Goede Subaru BRZchiptuning software in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede accu voeding tijdens het chippen

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Subaru BRZ 2.0i – 205pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Subaru BRZ 2.0i – 205pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Subaru BRZ 2.0i – 205pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Subaru BRZ 2.0i – 205pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Subaru BRZ 2.0i – 205pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Subaru BRZ 2.0i – 205pk aanpassen. Zonder de Subaru BRZ 2.0i – 205pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Subaru BRZ 2.0i – 205pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Subaru BRZ 2.0i – 205pk!

Chiptuning Subaru BRZ 2.0i – 205pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Subaru BRZ 2.0i – 205pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Subaru BRZ 2.0i – 205pk chiptuning. Je Subaru BRZ 2.0i – 205pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Subaru BRZ 2.0i – 205pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Subaru BRZ 2.0i – 205pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Subaru , zonder dat hierbij aanpassingen Subaru baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Subaru .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.