SsangYong Actyon 2.2 e-XDI 178pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ssangyong actyon 2.2 e-xdi 178pk

Stage 1 SsangYong Actyon 2.2 e-XDI 178pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 178pk 220pk +23.6%
Koppel 400nm 460nm +15%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw SsangYong Actyon een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je SsangYong Actyon door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning SsangYong Actyon 2.2 e-XDI 178pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je SsangYong Actyon 2.2 e-XDI 178pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter
 • Aangenaam rijden​​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer vermogen

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de SsangYong Actyon 2.2 e-XDI 178pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze SsangYong Actyon 2.2 e-XDI 178pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw SsangYong Actyon 2.2 e-XDI 178pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de SsangYong Actyon 2.2 e-XDI 178pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw SsangYong Actyon 2.2 e-XDI 178pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw SsangYong Actyon 2.2 e-XDI 178pk waarborgen. Zonder uw SsangYong Actyon 2.2 e-XDI 178pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het SsangYong Actyon 2.2 e-XDI 178pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw SsangYong Actyon 2.2 e-XDI 178pk

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 SsangYong Actyon 2.2 e-XDI 178pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning SsangYong Actyon 2.2 e-XDI 178pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de SsangYong Actyon 2.2 e-XDI 178pk.

Hierdoor is dit een goedkope SsangYong Actyon 2.2 e-XDI 178pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een SsangYong Actyon 2.2 e-XDI 178pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

SsangYong Actyon 2.2 e-XDI 178pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van SsangYong Actyon 2.2 e-XDI 178pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de SsangYong Actyon 2.2 e-XDI 178pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 SsangYong Actyon 2.2 e-XDI 178pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je SsangYong Actyon 2.2 e-XDI 178pk haalt.

Stage 2 chiptuning SsangYong Actyon 2.2 e-XDI 178pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over SsangYong Actyon 2.2 e-XDI 178pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Iveco zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je SsangYong auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw SsangYong en bent u uw auto dus even kwijt.