Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Smart roadster 0.7 turbo 62pk

Stage 1 Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 62pk 78pk +25.8%
Koppel 95nm 125nm +31.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na01020304050607080

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Wat voor voordelen heeft chiptuning Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk?

De ecu software van uw Smart Roadster is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw Smart auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer PK’s

Hoe gaat dat precies, remappenSmart Roadster 0.7 Turbo 62pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Goede Smart Roadstertuning software in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk is een populaire manier om je auto te tunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk. Zonder de Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk.

Specialistische Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk ECU programmatuur notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Smart Roadster 0.7 Turbo 62pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Smart auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.