Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 98pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Smart fortwo 1.0 turbo brabus 98pk

Stage 1 Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 98pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 98pk 115pk +17.3%
Koppel 140nm 165nm +17.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 98pk chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Smart ForTwo is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 98pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 98pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Smart ForTwo meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer PK’s uit uw Smart
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt mooier

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 98pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 98pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 98pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 98pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 98pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Exclusief gebruik van de beste Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 98pk chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 98pk
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 98pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 98pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 98pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 98pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 98pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 98pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 98pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 98pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 98pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 98pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 98pk.

Specialistische ECU software inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 98pk auto.

Zo doen wij naast chiptuning Smart ForTwo 1.0 Turbo Brabus 98pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Isuzu motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Smart , zonder dat hierbij veranderingen Smart baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Smart auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.