Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda yeti 1.4 tsi 125pk

Stage 1 Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 155pk +24%
Koppel 200nm 270nm +35%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk?

De ecu van uw Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Skoda Yeti een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Skoda Yeti zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chip tuning Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk:​​

 • Meer vermogen
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Beter geluid

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk.

Hierdoor is dit een goedkope Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Yeti 1.4 TSI 125pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Skoda auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Skoda auto doen.