Skoda Superb 2.0i 8v 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda superb 2.0i 8v 115pk

Stage 1 Skoda Superb 2.0i 8v 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 125pk +8.7%
Koppel 172nm 185nm +7.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Superb 2.0i 8v 115pk auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Skoda Superb 2.0i 8v 115pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Skoda kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Skoda Superb veel soepelder rijdt door Skoda Superb tunen. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter
 • Aangenaam rijden​​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Sportiever karakter uit uw Skoda

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Superb 2.0i 8v 115pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Skoda Superb 2.0i 8v 115pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Skoda Superb 2.0i 8v 115pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Skoda Superb 2.0i 8v 115pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Superb 2.0i 8v 115pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Skoda Superb 2.0i 8v 115pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Skoda Superb 2.0i 8v 115pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Skoda Superb 2.0i 8v 115pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Skoda Superb 2.0i 8v 115pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van de beste Skoda Superb 2.0i 8v 115pk tuning software

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Skoda Superb 2.0i 8v 115pk motor tuning:

Voor het Skoda Superb 2.0i 8v 115pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Skoda Superb 2.0i 8v 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Superb 2.0i 8v 115pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Skoda Superb 2.0i 8v 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Skoda Superb 2.0i 8v 115pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Skoda Superb 2.0i 8v 115pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files Genesis
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Skoda auto doen.