Skoda Superb 2.0 TSI 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda superb 2.0 tsi 200pk

Stage 1 Skoda Superb 2.0 TSI 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 260pk +30%
Koppel 280nm 380nm +35.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1984 CC
Type ecu Bosch MED17.5 & Bosch MED17.5.2 & Temic DQ250
Compressieverhouding 9,8 : 1
Boring X slag 82,5 X 92,8 mm
Motornummer CCZ

Skoda tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Superb 2.0 TSI 200pk kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Skoda Superb 2.0 TSI 200pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

In een paar uur kan je Skoda Superb 2.0 TSI 200pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Skoda Superb is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Skoda Superb gaat u merken dat uw Skoda Superb 2.0 TSI 200pk veel lekkerder rijdt door Skoda Superb chip tunen. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever geluid uit uw Skoda
 • Meer vermogen
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Skoda Superb 2.0 TSI 200pk
 • Aangenaam rijden​​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Skoda Superb 2.0 TSI 200pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Skoda Superb 2.0 TSI 200pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Skoda Superb 2.0 TSI 200pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Superb 2.0 TSI 200pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Skoda Superb 2.0 TSI 200pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Skoda Superb 2.0 TSI 200pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Skoda Superb 2.0 TSI 200pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van goede Skoda Superb 2.0 TSI 200pk chiptuning files
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Skoda Superb 2.0 TSI 200pk

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Skoda Superb 2.0 TSI 200pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Skoda Superb 2.0 TSI 200pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Skoda Superb 2.0 TSI 200pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Skoda Superb 2.0 TSI 200pk.

Hierdoor is dit een goedkope Skoda Superb 2.0 TSI 200pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Skoda Superb 2.0 TSI 200pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Skoda Superb 2.0 TSI 200pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Skoda Superb 2.0 TSI 200pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Skoda Superb 2.0 TSI 200pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Skoda Superb 2.0 TSI 200pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Skoda Superb 2.0 TSI 200pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Skoda Superb 2.0 TSI 200pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Specialistische Skoda Superb 2.0 TSI 200pk ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Skoda Superb 2.0 TSI 200pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Skoda Superb 2.0 TSI 200pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Skoda al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.