Skoda Superb 1.9 TDI 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda superb 1.9 tdi 130pk

Stage 1 Skoda Superb 1.9 TDI 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 170pk +30.8%
Koppel 285nm 390nm +36.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Skoda Superb vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Skoda motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Skoda Superb zult u merken dat uw Skoda Superb 1.9 TDI 130pk veel soepelder gaat door Skoda Superb chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Skoda Superb 1.9 TDI 130pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw Skoda Superb 1.9 TDI 130pk​
 • Harder geluid uit uw Skoda
 • Sportiever karakter

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Superb 1.9 TDI 130pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Skoda Superb 1.9 TDI 130pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Skoda Superb 1.9 TDI 130pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Skoda Superb 1.9 TDI 130pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Skoda Superb 1.9 TDI 130pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Skoda Superb 1.9 TDI 130pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Skoda Superb 1.9 TDI 130pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Skoda Superb 1.9 TDI 130pk.

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Skoda Superb 1.9 TDI 130pk
 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Skoda Superb 1.9 TDI 130pk kan worden!
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede Skoda Superb 1.9 TDI 130pk chiptuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Skoda Superb 1.9 TDI 130pk motor tuning:

Voor het Skoda Superb 1.9 TDI 130pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Skoda Superb 1.9 TDI 130pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Superb 1.9 TDI 130pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Skoda Superb 1.9 TDI 130pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Skoda Superb 1.9 TDI 130pk aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Skoda Superb 1.9 TDI 130pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Skoda Superb 1.9 TDI 130pk met meer kracht, zonder dat je Skoda Superb 1.9 TDI 130pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Skoda Superb 1.9 TDI 130pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Skoda Superb 1.9 TDI 130pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Skoda Superb 1.9 TDI 130pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Skoda Superb 1.9 TDI 130pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Skoda Superb 1.9 TDI 130pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Superb 1.9 TDI 130pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Skoda Superb 1.9 TDI 130pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning Suzuki
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Skoda chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda en bent u uw auto dus even kwijt.