Skoda Superb 1.6 TDI 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda superb 1.6 tdi 120pk

Stage 1 Skoda Superb 1.6 TDI 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 145pk +20.8%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning Skoda Superb 1.6 TDI 120pk?

De ecu software van uw Skoda Superb 1.6 TDI 120pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Skoda Superb is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chiptuning Skoda Superb 1.6 TDI 120pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Skoda Superb 1.6 TDI 120pk:​​

 • Mooier geluid uit uw Skoda
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer performance
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Skoda Superb 1.6 TDI 120pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Skoda Superb 1.6 TDI 120pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Skoda Superb 1.6 TDI 120pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Skoda Superb 1.6 TDI 120pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Skoda Superb 1.6 TDI 120pk
 • Exclusief gebruik van de beste Skoda Superb 1.6 TDI 120pk chiptuning bestanden
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Skoda auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Skoda Superb 1.6 TDI 120pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Skoda Superb 1.6 TDI 120pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Skoda Superb 1.6 TDI 120pk.

Daardoor is dit een goedkope Skoda Superb 1.6 TDI 120pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Skoda Superb 1.6 TDI 120pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Skoda Superb 1.6 TDI 120pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Skoda Superb 1.6 TDI 120pk!

Stage 2 Skoda Superb 1.6 TDI 120pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Skoda Superb 1.6 TDI 120pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Skoda Superb 1.6 TDI 120pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Skoda Superb 1.6 TDI 120pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Skoda Superb 1.6 TDI 120pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Skoda Superb 1.6 TDI 120pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda en bent u uw auto dus even kwijt.