Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda roomster 1.6 tdi 90pk

Stage 1 Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 140pk +55.6%
Koppel 230nm 320nm +39.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

In enkele uren kan je Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Skoda Roomster meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Harder geluid uit uw Skoda
 • Meer performance uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk
 • Goede Skoda Roomstertuning software in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk wordt!

Methodes voor Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk is een geliefde manier om je Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze manier moet je zelfs de Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk chiptuning. Hierbij pas je de Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk haalt.

Stage 2 Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Skoda Roomster 1.6 TDI 90pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Skoda doen.