Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 80pk 105pk +31.3%
Koppel 195nm 245nm +25.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Skoda Roomster tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Skoda Roomster veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Sneller optrekken uit uw Skoda
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Skoda

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • De beste Skoda Roomsterchiptuning software in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk kan doen:

Methodes voor Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk is een geliefde methode om je Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk aanpassen. Zonder de Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Skoda Roomster 1.4 TDI 80pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Skoda Roomster 1.4 TDI 80pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Isuzu motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Skoda baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.