Skoda Roomster 1.2 TSI 86pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda roomster 1.2 tsi 86pk

Stage 1 Skoda Roomster 1.2 TSI 86pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 86pk 140pk +62.8%
Koppel 160nm 225nm +40.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Roomster 1.2 TSI 86pk chiptunen?

Het standaard programma in de Skoda Roomster 1.2 TSI 86pk ecu van uw Skoda Roomster is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het tunen van uw Skoda auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chiptuning Skoda Roomster 1.2 TSI 86pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Skoda Roomster veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Skoda Roomster zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Harder geluid
 • Meer rijplezier ​
 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Skoda Roomster 1.2 TSI 86pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Skoda Roomster 1.2 TSI 86pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Skoda Roomster 1.2 TSI 86pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Skoda Roomster 1.2 TSI 86pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Skoda Roomster 1.2 TSI 86pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • De beste Skoda Roomsterchiptuning bestanden in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Skoda Roomster 1.2 TSI 86pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Skoda Roomster 1.2 TSI 86pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Skoda Roomster 1.2 TSI 86pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Roomster 1.2 TSI 86pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Skoda Roomster 1.2 TSI 86pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Skoda Roomster 1.2 TSI 86pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Skoda Roomster 1.2 TSI 86pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Skoda Roomster 1.2 TSI 86pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Skoda Roomster 1.2 TSI 86pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Skoda Roomster 1.2 TSI 86pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Skoda Roomster 1.2 TSI 86pk chiptuning. Je Skoda Roomster 1.2 TSI 86pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Skoda Roomster 1.2 TSI 86pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Skoda Roomster 1.2 TSI 86pk.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Skoda Roomster 1.2 TSI 86pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Roomster 1.2 TSI 86pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Mazda ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Skoda chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Skoda auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda auto en bent u uw auto dus even kwijt.