Skoda Rapid 1.4 TDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda rapid 1.4 tdi 90pk

Stage 1 Skoda Rapid 1.4 TDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 115pk +27.8%
Koppel 230nm 280nm +21.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de Skoda Rapid 1.4 TDI 90pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Skoda Rapid 1.4 TDI 90pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Skoda Rapid 1.4 TDI 90pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Skoda Rapid 1.4 TDI 90pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Skoda Rapid 1.4 TDI 90pk zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt harder uit uw Skoda
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenSkoda Rapid 1.4 TDI 90pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Skoda Rapid 1.4 TDI 90pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Skoda Rapid 1.4 TDI 90pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Skoda Rapid 1.4 TDI 90pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Skoda Rapid 1.4 TDI 90pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Rapid 1.4 TDI 90pk kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Goede Skoda Rapidchiptuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Skoda Rapid 1.4 TDI 90pk

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Skoda Rapid 1.4 TDI 90pk wordt!

Verschillende vormen Skoda Rapid 1.4 TDI 90pk motor tuning:

Voor het Skoda Rapid 1.4 TDI 90pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Skoda Rapid 1.4 TDI 90pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Skoda Rapid 1.4 TDI 90pk is een populaire manier om je Skoda Rapid 1.4 TDI 90pk te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Skoda Rapid 1.4 TDI 90pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Skoda Rapid 1.4 TDI 90pk aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Skoda Rapid 1.4 TDI 90pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Skoda Rapid 1.4 TDI 90pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Skoda Rapid 1.4 TDI 90pk

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Skoda Rapid 1.4 TDI 90pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Skoda Rapid 1.4 TDI 90pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Skoda Rapid 1.4 TDI 90pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Skoda Rapid 1.4 TDI 90pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning Ferrari
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda , zonder dat hierbij aanpassingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.