Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda rapid 1.4 tdi 75pk

Stage 1 Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 115pk +53.3%
Koppel 210nm 280nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Skoda Rapid vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Skoda auto ecu chiptuning.

Door het tunen van uw Skoda auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk gaat u merken dat uw Skoda Rapid veel soepelder gaat door Skoda Rapid chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Mooier geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​ met uw Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk​
 • Meer performance

Hoe gaat dat precies, chippen van een Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van goede Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk tuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk is een veelvoorkomende methode om je Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Skoda Rapid 1.4 TDI 75pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Skoda Rapid 1.4 TDI 75pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Lincoln bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda , zonder dat hierbij veranderingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Skoda auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda en bent u uw Skoda auto dus even kwijt.