Skoda Rapid 1.4 TDI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda rapid 1.4 tdi 105pk

Stage 1 Skoda Rapid 1.4 TDI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 130pk +23.8%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Rapid 1.4 TDI 105pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Skoda Rapid is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Skoda Rapid vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Skoda Rapid zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door tuning Skoda Rapid 1.4 TDI 105pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Skoda Rapid 1.4 TDI 105pk:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Sneller optrekken
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat dat precies, chippenSkoda Rapid 1.4 TDI 105pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Rapid 1.4 TDI 105pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Skoda Rapid 1.4 TDI 105pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Skoda Rapid 1.4 TDI 105pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Skoda Rapid 1.4 TDI 105pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Skoda Rapid 1.4 TDI 105pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Skoda Rapid 1.4 TDI 105pk waarborgen. Zonder uw Skoda Rapid 1.4 TDI 105pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Skoda Rapid 1.4 TDI 105pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Skoda Rapid 1.4 TDI 105pk
 • Specialistische kennis
 • Goede Skoda Rapidtuning bestanden in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Skoda Rapid 1.4 TDI 105pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Skoda Rapid 1.4 TDI 105pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Skoda Rapid 1.4 TDI 105pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Skoda Rapid 1.4 TDI 105pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Skoda Rapid 1.4 TDI 105pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Skoda Rapid 1.4 TDI 105pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Skoda Rapid 1.4 TDI 105pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Skoda Rapid 1.4 TDI 105pk chiptuning. Hierbij pas je de Skoda Rapid 1.4 TDI 105pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Skoda Rapid 1.4 TDI 105pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over Skoda Rapid 1.4 TDI 105pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Skoda Rapid 1.4 TDI 105pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Seat bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Skoda auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.