Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda octavia 2.0 tsi rs 220pk

Stage 1 Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 220pk 300pk +36.4%
Koppel 350nm 450nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1984 CC
Type ecu Siemens/Continental Simos 18 & Temic DQ250-6A/6F/6V-MQB
Compressieverhouding 9,6 : 1
Boring X slag 82,5 X 92,8 mm
Motornummer CHHB

Skoda tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk chiptunen?

De standaard software in de Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk ecu van uw Skoda Octavia is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Skoda Octavia een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Skoda kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Harder geluid
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Exclusief gebruik van goede Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk chiptuning files
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk!

Stage 2 chiptuning Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Skoda Octavia 2.0 TSI RS 220pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.