Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda octavia 2.0 tfsi rs 200pk

Stage 1 Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 260pk +30%
Koppel 280nm 380nm +35.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft tuning Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk?

De ecu software van uw Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Skoda Octavia gaat u merken dat uw Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk veel soepelder gaat door tuning Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Skoda Octavia meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk
 • Sportiever geluid uit uw Skoda
 • Meer koppel

Hoe gaat dat precies, remappen van een Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk?​

Voor stage one chippen Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede Skoda Octaviatuning software in gebruik
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk is een populaire manier om je Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk te chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk met meer performance, zonder dat je Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Skoda Octavia 2.0 TFSI RS 200pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning Jaguar
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Skoda baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Skoda auto dus even kwijt.