Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda octavia 2.0 tdi cr 184pk

Stage 1 Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 225pk +22.3%
Koppel 380nm 460nm +21.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1968 CC
Type ecu Bosch EDC17C64 & Bosch EDC17C74 & Temic DQ250
Compressieverhouding 15,8 : 1
Boring X slag 81,0 X 95,5 mm
Motornummer CUPA

Skoda tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Skoda Octavia door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk​
 • Geluid klinkt harder
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sportiever karakter

Hoe gaat dat precies, remappenSkoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Een kopie van de oude staat
 • Exclusief gebruik van goede Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk chiptuning. Je Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Skoda Octavia 2.0 TDI CR 184pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning Ferrari
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Skoda .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda en bent u uw Skoda dus even kwijt.