Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda octavia 2.0 tdi 140pk

Stage 1 Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 180pk +28.6%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw Skoda Octavia een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Skoda kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Skoda Octavia zult u merken dat uw Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk veel lekkerder rijdt door tuning Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk​
 • Sportiever karakter uit uw Skoda
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • De beste Skoda Octaviachiptuning bestanden in gebruik
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto tuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk motor tuning:

Voor het Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Skoda Octavia 2.0 TDI 140pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde notie over Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Skoda Octavia 2.0 TDI 140pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Pontiac ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Skoda auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Skoda auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Skoda doen.